Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                                                                                 Kundtjänst: 010-150 20 80

Justerbara lådor med snabbotten

Kartonger med rillning för justerbar höjd

Justerbara lådor är perfekta när du inte skickar så mycket men många av dina produkter är i olika storlekar. Justerbara lådor tillåter dig att använda samma låda för många olika produkter och kan hjälpa dig att spara in på emballagekostnad och antal lådor du har på lager. Kartongernas smarta rillning gör det enkelt att skära ner dem till önskad höjd och sedan vika dem och försluta dem. Våra justerbara kartonger finns både i enkelwell och dubbelwell samt med och utan förslutningsremsa.

 1. Justerbara lådor enkelwell

  Justerbara lådor enkelwell

  30+ Storlekar
 2. Justerbar låda med snabbotten

  Justerbar låda med snabbotten

  20+ Storlekar
 3. Justerbara lådor dubbelwell

  Justerbara lådor dubbelwell

  5+ Storlekar
 4. Enkelwell låda med förslutningsremsa

  Enkelwell låda med förslutningsremsa

  10+ Storlekar

Skicka säkert med justerbara lådor

Ett paket som packas tight och inte innehåller luft har störst chans att komma fram helt till din kund. Genom att undvika för stora lådor kan du se till att dina lådor inte blir luftfyllda och riskerar att få transportskador. De smarta rillningarna i våra justerbara lådor gör att du kan optimera en låda efter många produkter och skicka dem så säkert som möjligt.