Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                              Kundtjänst: 010-150 20 80                                 Betalningsalternativ

Enkelwell lådor

Davpack har störst utbud på kartonger i enkelwell.

För daglig användning och packning med enkelwell kartonger. Vi har ett brett sortiment av wellpappkartonger. Vi har allt från bruna lågpris kartonger, vita kartonger, kartonger med eller utan lock och självhäftade kartonger samt stansade lådor och slitslådor. Enkelwell lådor har en lastkapacitet omkring 10 kg och finns med omgående leverans. Låt oss hjälpa dig välja rätt wellpapplåda, se vår wellpapp guide.

 1. Enkelwell låda eko

  Enkelwell låda eko

  90+ Storlekar
 2. Enkelwell låda

  Enkelwell låda

  200+ Storlekar
 3. Platt enkelwell låda

  Platt enkelwell låda

  30+ Storlekar
 4. Lång enkelwell låda

  Lång enkelwell låda

  10+ Storlekar
 5. Tavellåda enkelwell

  Tavellåda enkelwell

  5 Storlekar
 6. Brun/vit enkelwell

  Brun/vit enkelwell

  5 Storlekar
 7. Enkelwell låda vit

  Enkelwell låda vit

  20+ Storlekar
 8. Enkelwell låda vit/vit

  Enkelwell låda vit/vit

  10 storlekar

Wellpapp är den populäraste förpackningslösningen i världen

Den är stark, pålitlig och tillverkad av 75% återvunnet material. De är återanvändbara, återvinningsbara och är 100% nedbrytbar. Enkelwell lådor är den största förstahandsvalet som flyttlåda och lagring av gods upp till 10 kg. De är enkla att försegla med antingen packtejp, smältlim eller med häftapparat.

Eftersom Davpack tillverkar och säljer wellpappkartonger köper du den kvantitet som passar din verksamhet och lagerhållnings kapacitet. För att se en övergripande bild på vår bredd följ länken till störst på wellpapp.