Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                              Kundtjänst: 010-150 20 80                                 Betalningsalternativ

Kraftpapper

Kraftpapper på rulle och ark

Kraftpapper är tjockt brunt papper som ofta används för stötdämpning eller inslagning av produkter som ska skickas. I vårt sortiment finns kraftpapper i olika former som på rulle och ark. Till skillnad från andra stötdämpande material är kraftpapper effektivt att lagerhålla då det inte innehåller luft. Istället skrynklas pappret ihop vid användning och skapar då ett effektivt skydd för dina produkter under frakt.

 1. Kraftpapper ark ekonomi

  Kraftpapper ark ekonomi

  Flera storlekar
 2. Kraftpapper rulle ekonomi

  Kraftpapper rulle ekonomi

  Flera storlekar
 3. Korrosions papper

  Korrosions papper

  Visa produkt
 4. Silkespapper vit

  Silkespapper vit

  5+ Storlekar
 5. Fillpak Pappersskrynklare

  Fillpak Pappersskrynklare

  Visa produkt
 6. Geami WrapPak

  Geami WrapPak

  Visa produkt
 7. Extra tjockt kraftpapper

  Extra tjockt kraftpapper

  Visa produkt

Kraftpapper i olika tjocklekar

Eftersom kraftpapper kan användas till många olika syften finns det också i många olika tjocklekar. Vårt kraftpapper finns i tjocklekar från 40g upp till 120g. Generellt är det lite tunnare kraftpappret enklare att hantera med händerna, medans de tjockare kan ge ett mer effektivt skydd med mindre material. I vårt sortiment finner du även kraftpapper för Fillpak pappersskrynklare, samt Geami Wrappak som är ett stansat kraftpapper som är perfekt för dig som packar mer ömtåliga produkter.