Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                                                                                 Kundtjänst: 010-150 20 80

Kantskydd

Kantskydd och hörnskydd av wellpapp och skumplast

Emballera dina produkter med kantskydd och hörnskydd för att minska transportskador. Produkter som bord, tavlor och andra spetsiga produkter behöver ofta förstärkt skydd runt kanter för att undvika skador. I vårt sortiment finns olika typer av både kant- och hörnskydd för alla olika typer av produkter som behöver extra skydd.

kantskydd

 1. Kantskydd

  Kantskydd

  5+ Storlekar
 2. Kantskydd för tyngre gods

  Kantskydd för tyngre gods

  10+ Storlekar
 3. Nomapack kantskydd

  Nomapack kantskydd

  Visa produkt
 4. Nomapack L-profil

  Nomapack L-profil

  Visa produkt
 5. Nomapack skumark

  Nomapack skumark

  3 Storlekar
 6. Nomapack hörnskydd

  Nomapack hörnskydd

  Visa produkt
 7. Hörnskydd i skum

  Hörnskydd i skum

  2 Storlekar
 8. Axelskyddsnät

  Axelskyddsnät

  5+ Storlekar

Hörn- och kantskydd från Nomapack

Kantskydd och hörnskydd i skumplast är produkten för dig som packar känsliga produkter såsom möbler eller tavlor. I vårt sortiment finns kant- och hörnskydd från Nomapack som är ett av marknadens ledande märken inom stötdämpning. Hos oss finner du Nomapack U-profil, L-profil, U multishape samt självhäftande skumark. U- och L-profil produkterna är tillverkade av LD-polyetenskum och är helt återvinningsbara. De är enkla att använda och tack vare dess låga vikt kan du emballera ordentligt utan att tillföra onödig vikt som kan påverka din fraktkostnad.