Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                                                                                 Kundtjänst: 010-150 20 80

Bubbelplast

Stötdämpande bubbelplast från Sealed Air

Bubbelplast är ett av de populäraste stötdämpande materialen på marknaden. Dess lätta vikt gör att du kan skapa ett effektivt skydd för produkterna utan att addera vikt som kan öka fraktkostanden. I vårt sortiment finner du olika former så som på rulle, som slang och som bubbelpåse. Vår bubbelplast på rulle kommer från Sealed Air som är en av världens största tillverkare av bubbelplast. Rullarna finns med små bubblor, stora bubblor samt som antistatisk och har en längd på 100m respektive 75m som standard.
bubbelplast

 1. Bubbelplast med små bubblor

  Bubbelplast med små bubblor

  Visa produkt
 2. Bubbelplast med stora bubblor

  Bubbelplast med stora bubblor

  5+ Storlekar
 3. Antistatisk bubbelplast

  Antistatisk bubbelplast

  Visa produkt
 4. Bubbelpåsar

  Bubbelpåsar

  20+ Storlekar
 5. Självhäftande bubbelpåse

  Självhäftande bubbelpåse

  20+ Storlekar
 6. Antistatisk bubbelpåse

  Antistatisk bubbelpåse

  10+ Storlekar
 7. Bubbelplast slang

  Bubbelplast slang

  5+ Storlekar
 8. Rullställ

  Rullställ

  Visa produkt

Bubbelplast på rulle för dig som packar mycket

I vårt breda sortiment av bubbelplast på rulle finner du 7 olika bredder av små bubblor samt 6 olika bredder av stora bubblor, som är 100m respektive 75m långa. För dig som packar mycket är det smidigt att kunna välja en rulle som har rätt bredd för dig samt en rejäl längd som räcker länge. Våra rullar är enkla att hantera och effektiva att packa med. Bubbelplast är ett följsamt material som är enkelt att forma efter dina produkter för att få skapa ett ultimat skydd.