Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                                                                                 Kundtjänst: 010-150 20 80

Stötdämpning

Stötdämpning och fyllnadsmaterial med snabb leverans

Stort utbud av alla de mest effektiva stötdämpande materialen så som bubbelplast och kraftpapper – alltid med snabb leverans. För att vara säker på att dina produkter kommer fram i samma skick som du skickar iväg dem krävs det en effektiv emballering med bra stötdämpning. I vårt sortiment finns stötdämpning som passar all typ av packning av tunga, lätta, vassa och ömtåliga produkter.

stötdämpning davpack

 1. Bubbelplast

  Bubbelplast

  8 Alternativ Handla online
 2. Packchips

  Packchips

  2 Alternativ Handla online
 3. Skumplast

  Skumplast

  9 Alternativ Handla online
 4. Welldyna

  Welldyna

  1 Alternativ Visa produkter
 5. Wellpapp på rulle

  Wellpapp på rulle

  1 Alternativ Visa produkter
 6. Kraftpapper

  Kraftpapper

  9 Alternativ Handla online
 7. Silkespapper

  Silkespapper

  3 Alternativ Handla online
 8. Träull

  Träull

  1 Alternativ Handla online
 9. Kantskydd

  Kantskydd

  8 Alternativ Handla online
 10. Antistatiskt emballage

  Antistatiskt emballage

  7 Alternativ Handla online

Emballera effektivt och undvik returer

För att undvika att dina produkter går sönder under frakt och behöver returneras och reklameras bör du emballera på rätt sätt och med rätt stötdämpning. För lättare produkter är bubbelplast med små bubblor en populär produkt, medans skumskiva passar dig som skickar mycket ömtåliga produkter. Vid frakt av elektronik som är känslig för urladdningar rekommenderas alltid antistatiskt emballage.

Hur du packar rätt för att undvika returer:

- Packa lådan tight. Fyll tomrum med fyllnadsmaterial som kraftpapper eller packchips för att undvika luft i lådan då det gör att lådan riskerar att enklare få skador eller gå sönder.

- Snåla inte med stötdämpningen närmast produkten. Vira in dina ömtåliga varor rejält i bubbelplast, skumplast eller wellpapp på rulle.

- Packa elektronik i antistatiskt emballage. Detta skyddar dem från både fysiska och elekriska stötar som kan orsaka urladdningar.