Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                                                                                 Kundtjänst: 010-150 20 80

Vadderade kuvert

Skicka enkelt med vadderade kuvert

Vadderade kuvert är kuvert med insida av bubbelplast eller annan stötdämpning och utsida av kraftpapper eller plast. De är perfekta när du ska skicka mindre, lättare produkter som behöver bra skydd. Våra vadderade kuvert finns i flera storlekar och varianter så att du ska kunna hitta den som passar dig bäst!

 1. Vadderade kuvert vit

  Vadderade kuvert vit

  10 Storlekar
 2. Vadderade kuvert eko

  Vadderade kuvert eko

  5+ Storlekar
 3. Vadderade kuvert med skumplast

  Vadderade kuvert med skumplast

  10 Storlekar

Vadderade kuvert för den miljömedvetna

Vadderade kuvert är ett av de mest populära sätten att skicka produkter på eftersom de är enkla att packa, ger ett bra skydd och tar lite plats att lagerhålla. Just stötdämpningen i påsen underlättar och effektiviserar din packning eftersom du inte behöver slå in din produkt med extra stötdämpning innan du lägger den i ett vadderat kuvert. I vårt sortiment finner du våra vadderade kuvert eko som inte innehåller någon stötdämpning av plast. Istället för bubbelplast består stötdämpningen av returmaterial såsom återvunnet tidningspapper. Kuverten är helt återvinningsbara och kan enkelt återvinnas som papper av den som tar emot det. Du kan lita på att kuvertet skyddar dina produkter väl - helt utan plast.