Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                              Kundtjänst: 010-150 20 80                                 Betalningsalternativ

Papptub med lock

Designa din egen papptub

 1. Papptub ekonomi

  Papptub ekonomi

  5+ Storlekar
 2. Papptub med lock brun

  Papptub med lock brun

  20+ Storlekar
 3. Papptub med lock vit

  Papptub med lock vit

  4 Storlekar
 4. Papptub svart

  Papptub svart

  5+ Storlekar
 5. Fyrkantig papptub ekonomi

  Fyrkantig papptub ekonomi

  5+ Storlekar
 6. Fyrkantig papptub

  Fyrkantig papptub

  10+ Storlekar
 7. Lång papptub

  Lång papptub

  5 Storlekar
 8. Trekantig papptub

  Trekantig papptub

  5+ Storlekar
 9. Korrugerat rör

  Korrugerat rör

  5 Storlekar
 10. Posthylsa

  Posthylsa

  5+ Storlekar
 11. Verktyg och tillbehör

  Verktyg och tillbehör

  Visa produkt

Papptub är ett lämpligt emballage för att skydda ritningar, foldrar, plakat med mera. Papptuber är ett bra alternativ för att hålla pappersvaror fria från veck och damm när du skickar dina produkter. Tillverkad i en stark spirallindad brun wellpapp som kan förslutas med plastlock som medföljer.

Vi skickar din beställning samma eftermiddag, och tänk på att ta bort 15 mm av varje sida av papptuben så plastlocken inte skadar din produkt.

En papptub har flera användningsområden som varierar från en fraktbehållare till en profilerad ytterförpacknings som arbetar som en utesäljare åt dig. Genom Davpack har du möjlighet att special designa dina papptuber med eget tryck, observera att minsta upplaga för dessa serier är 500 st. Vid intresse av måttbeställda papptuber utan tryck så finns det ingen minimum upplaga. Du kan välja storlekar från 40mm till 125mm som innermått upp till en maxlängd på 725mm, samt mellan klassiska plastlock eller en snyggt falsade plåtlock för en mer exklusiv upplevelse.

Kontakta oss för en offertförfrågan.