Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                                                                                 Kundtjänst: 010-150 20 80

E-handelspåsar

E-handelspåsar - snabbt & enkelt!

E-handelspåsar är perfekt för dig som driver webbshop och vill skicka paket med ett lättviktigt emballage. Våra e-handelspåsar finns både utan och med handtag för dig som skickar till ombud och vill ge din kund en mer exklusiv upplevelse. Hos oss kan du även skapa dina egna e-handelspåsar där du kan välja mellan flera olika tillval och material så som 100% återvunnen LDPE.

e-handelspåsar med tryck

 1. E-handelspåse vit

  E-handelspåse vit

  5+ Storlekar
 2. E-handelspåse grå

  E-handelspåse grå

  Visa produkt
 3. E-handelspåsar med handtag

  E-handelspåsar med handtag

  Visa produkter
 4. E-handelspåsar papper

  E-handelspåsar papper

  6 Storlekar

E-handelspåsar med eget tryck

Har du en e-handel där du skickar mycket i e-handelspåsar och känner att det är dags att ta nästa steg i att exponera ditt varumärke? Då bör du satsa på en e-handelspåse med tryck. Hos oss kan du få vilken storlek du vill med i princip vilket tryck du vill. Vi kan tillverka från minst 5 000st påsar och du väljer allt från material till modell, exemeplvis om du vill ha med handtag eller tur & retur klisterremsor. Du kan välja mellan klassisk LDPE samt vårt mer miljösmarta val som är 100% återvunnen plast.

Be om en offert på dina e-handelpåsar med tryck idag genom att klicka på bannern längst upp på sidan. Vi hjälper dig från start till klart och du får svar på din offert inom 24 timmar!