Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                                                                                 Kundtjänst: 010-150 20 80

Zip-påsar

Zip-påsar - snabbt & enkelt!

I vårt sortiment av zip-påsar finns allt från klassiska förslutningsbara påsar till livsmedelsgodkända påsar i kraftpapper. Vi har påsar med skrivfält, svarta påsar, påsar med eurohål, påsar med ögla, extra tjocka påsar och så vidare. Helt enkelt ett brett sortiment med flera olika typer av zip-påsar i olika storlekar som kan fylla flera behov. Storlekarna varierar från små zip-påsar på 35x55mm upp till stora zip-påsar på 500x600mm.

 1. Zip-påse

  Zip-påse

  40+ Storlekar
 2. Zip-påse - Heavy duty

  Zip-påse - Heavy duty

  10+ Storlekar
 3. Zip-påse med skrivfält

  Zip-påse med skrivfält

  10+ Storlekar
 4. Zip-påse med ögla

  Zip-påse med ögla

  60+ Storlekar
 5. Zip-påse med lufthål

  Zip-påse med lufthål

  5+ storlekar
 6. Zip-påsar Eurohål

  Zip-påsar Eurohål

  4 storlekar
 7. Svart zip-påse

  Svart zip-påse

  4 storlekar
 8. Zip-påse med bälg

  Zip-påse med bälg

  4 Storlekar
 9. Zip-påse i kraftpapper EKO

  Zip-påse i kraftpapper EKO

  Visa produkt
 10. Zip-påse i kraftpapper

  Zip-påse i kraftpapper

  Visa produkt
 11. Zip-påse i kraftpapper fönster

  Zip-påse i kraftpapper fönster

  Visa produkt
 12. Dragskopåse

  Dragskopåse

  5+ Storlekar
 13. Blixtlåspåse

  Blixtlåspåse

  5+ Storlekar

Små zip-påsar för produkter – Stora zip-påsar för lagerhållning

Våra zip-påsar går lika bra att använda som produktförpackning som till förvaring. Våra zip-påsar i kraftpapper är väldigt populära att använda som produktförpackning för livsmedel så som chips och nötter. De passar perfekt som detta eftersom de går att svetsa ihop och sedan öppna med en perforering. Detta gör att påsarna kan cirkulera i handeln utan att de riskeras att öppnas och stängas flera gånger. Även våra andra mindre zip-påsar med eurohål eller ögla är populära att använda till produkter som sedan hängs upp i butik.

Våra stora zip-påsar och våra zip-påsar med lufthål är populära att använda för lagerhållning och förvaring. Lufthålet i påsen gör det möjligt att lagerhålla produkter så som kläder i dem utan att påsarna blir fyllda med luft. Detta gör att fler påsar med fler plagg får plats på lagerhyllorna så att lagret optimeras.