Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                                                                                 Kundtjänst: 010-150 20 80

Täckplast

Kraftig täckplast för byggarbetsplatser och renoveringar

Täckplast i kraftig PE-plast med tjocklek 80µ (standard) och 160µ (kraftig). Täckplasten används ofta för att skydda golv och möbler mot färg eller damm som ofta smutsar ner vid ombyggnation eller renovering. Täckplasten är även tillräckligt kraftig för att kunna användas för att täcka dörröppningar och begränsa att damm sprider sig. Den går även utmärkt att använda för att täcka över fönster och liknande för att även där hindra spridning av damm eller skydda mot färgstänk. Vår täckplast finns i olika bredder och längder, där den största är 4m x 100m och därmed kan användas för att täcka ytor upp till 400m2.

  1. Täckplast på rulle

    Täckplast på rulle

    4 Storlekar

Skydda möbler och golv effektivt med täckplast

Vare sig du ska måla, borra eller slipa så är det viktigt att täcka över möbler, dörröppningar och eventuellt maskiner för att undvika skador och onödigt arbete. Du kan spara många timmar på att skapa ett ordentligt dammskydd så att du slipper städa övriga ytor och möbler från byggdamm. Genom att kombinera vår kraftiga täckplast på rulle och vår maskeringstejp kan du skapa ett effektivt skydd för dina möbler och ömtåliga ytor.