Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                                                                                 Kundtjänst: 010-150 20 80

Polyetenslang

Transparent, antistatisk och svart polyetenslang

Polyetenslang är ett smidigt plastemballage som ofta används vid emballering av produkter i olika storlekar. Eftersom det är en slang går den att anpassa efter hur lång den behöver vara. Polyetenslangen försluts enkelt med en påssvets, påsförslutare eller tejp. Våra polyetenslangar har en tjocklek på 50µ eller 100µ vilket gör dem väldigt slitstarka och kan därför användas vid emballering av tunga och vassa produkter.

 1. Polyetenslang

  Polyetenslang

  10+ Storlekar
 2. Antistatisk polyetenslang

  Antistatisk polyetenslang

  4 Storlekar
 3. Polyetenslang svart

  Polyetenslang svart

  5+ Storlekar

Polyetenslang för olika syften

I vårt sortiment av polyetenslang finner du transparent, svart samt antistatisk polyetenslang. Alla våra polyetenslangar är på rulle vilket gör att de är enkla att lagerhålla då de inte tar mycket plats. Transparent polyetenslang på rulle är den vanligaste och passar vid de flesta syften. Ska du packa elektronikprodukter så är det specifikt en antistatisk polyetenslang du ska använda. Vid användning av antistatiskt emballage så skyddas dina produkter från elektroniska urladdningar och ser till att de förblir fullt fungerande under hela tiden de lagerhålls eller fraktas. Svart polyetenslang passar när du inte vill visa vad påsen innehåller eller vill skydda dina produkter mot solljus.