Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                                                                                 Kundtjänst: 010-150 20 80

Påssvets

Påssvets för svetsning av plastemballage

Påssvets är ett verktyg som används för försegling av plastprodukter så som plastpåsar och polyetenslang. Vi säljer påssvetsar från en av världens största varumärken som tillverkar ergonomiska och användarvänliga påssvetsmaskiner. Påssvetsarna är manuella men samtidigt snabba och smidiga att använda. Därför passar de bra för både större och mindre produktioner. En påssvets innehåller delar som utsätts för större påfrestningar och som med tiden kan slitas ut. Därför tillhandahåller vi även alla nödvändiga reservdelar som vi kan skicka ut snabbt och enkelt för att förhindra stopp i din produktion.

 1. Påssvets Hacona C

  Påssvets Hacona C

  Visa produkt
 2. Påssvets Hacona SB

  Påssvets Hacona SB

  Visa produkt
 3. Arbetsbord hacona

  Arbetsbord hacona

  Visa produkt
 4. Reservdelar hacona

  Reservdelar hacona

  Visa produkt
 5. Automatisk påsförslutare

  Automatisk påsförslutare

  Visa produkt

Försegla din produkt med påssvets

Våra två modeller av påssvets är lämpliga för olika produkter. Vår Hacona SB passar dig som ska svetsa riktigt tjock plast eller produkter med flera olika material. Den passar därför utmärkt för svetsning av våra zip-påsar i kraftpapper.

Hacona C-serien passar dig som ska svetsa en produkt som endast består av plast och inte är tjockare än totalt 300µ. Denna påssvets passar därför dig som ska svetsa polyetenslang på rulle och plastpåsar. C-serien finns i 5 olika storlekar för svetsning av produkter med bredd från 200mm upp till 800mm.