Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                                                                                 Kundtjänst: 010-150 20 80

Insatspåse

Insatspåse med bälg – för lådor, vagnar och transportburar

Insatspåse med bälg är en plastpåse som har en botten för att kunna passas in i lådor och andra behållare. Våra insatspåsar är livsmedelsgodkända och passar därför perfekt för dig som vill frakta en större mängd livsmedel, till exempel i kartonger på pall. Insatspåsarna finns i tjocklekar upp till 150µ och i över 40 storlekar.  

  1. Insatspåse med bälg

    Insatspåse med bälg

    10+ Storlekar

Insatspåsar i 5 olika tjocklekar

Våra insatspåsar finns i fem olika tjocklekar: 30µ, 50µ, 70µ, 100µ och 150µ. Vilken tjocklek du behöver beror på hur påsen ska användas och vad som ska packas i den. Eftersom en tjockare plast har högre rivstyrka gäller det att anpassa tjocklek efter behov. Om insatspåsen ska användas för att packa bomull behövs inte en speciellt tjock plast eftersom bomull varken är vasst eller tungt. Men om du däremot ska packa reservdelar i metall som kan ha spetsiga kanter och väga mycket, är det bättre att välja en tjockare insatspåse som klarar vikten och inte går sönder.