Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                                                                                 Kundtjänst: 010-150 20 80

Antistatisk påse

Antistatisk påse för frakt och förvaring av elektronik

Antistatiskt emballage används för emballering av elektronikprodukter som behöver skyddas mot kortslutningar under frakt och förvaring. För dig som ska skicka datorkomponenter som moderkort och hårddiskar är det därför viktigt att packa i en antistatisk påse för att produkterna ska komma fram fullt fungerande till din kund. Våra antistatiska påsar finns som transparenta och färgade. De färgade påsarna är att föredra om du ska skicka produkter som även behöver skyddas från solljus och nyfikna ögon. Påsarna har REACH Certifikat och är RoHS 2011/65/EU godkända.

  1. Antistatiska påsar

    Antistatiska påsar

    20+ Storlekar
  2. ESD-påsar

    ESD-påsar

    5+ Storlekar

Återanvänd ditt antistatiska emballage

En antistatisk påse går att återanvända flera gånger. Så länge den inte har gått sönder så behåller den sitt antistatiska skydd. Se därför till att emballera väl så att varken dina produkter eller din antistatiska påse skadas under transporten. Våra antistatiska påsar är märkta med symboler som visar att de har ett antistatiskt skydd som gör att personer som hanterar produkterna blir informerade om hur de bör hanteras.

Vi har ett brett sortiment av antistatiskt emballage som innehåller allt från antistatiska påsar till antistatisk bubbelplast. Genom att skydda dina elektronikprodukter med antistatisk stötdämpning kan du skapa ett optimalt skydd mot både statiska och fysiska stötar.