Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                                                                                 Kundtjänst: 010-150 20 80

Plastemballage

Stort utbud av plastemballage - alltid med snabb leverans

Davpack erbjuder ett stort utbud av plastemballage så som genomskinliga plastpåsar, täckplast på rulle, polyetenslang och zip-påsar. Mycket av vårt plastemballage är livsmedelsgodkänt och kan användas både av dig som ska packa och skicka eller dig som söker en produktförpackning. Vi har plastemballage som är antistatiskt så som ESD-påsar samt antistatisk polyetenslang som används vid emballagering och frakt av elektronik som behöver skyddas mot urladdningar. För försegling av alla olika typer av plastemballage har vi påssvetsar från Hacona i två olika modeller samt automatisk påsförslutare.

plastemballage

 1. Plastpåsar

  Plastpåsar

  5 Alternativ Handla online
 2. Zip-påsar

  Zip-påsar

  13 Alternativ Handla online
 3. Täckplast

  Täckplast

  1 Alternativ Handla online
 4. Polyetenslang

  Polyetenslang

  3 Alternativ Handla online
 5. Antistatisk påse

  Antistatisk påse

  2 Alternativ Handla online
 6. Påssvets

  Påssvets

  5 Alternativ Handla online
 7. Insatspåse

  Insatspåse

  1 Alternativ Handla online
 8. Påsförslutare

  Påsförslutare

  1 Alternativ Handla online
 9. Sträckfilm

  Sträckfilm

  6 Alternativ Handla online
 10. Pallhuvar

  Pallhuvar

  1 Alternativ Handla online

Plastemballage på rulle

I vårt sortiment av plastemballage finner du flera produkter på rulle. Exempelvis polyetenslang på rulle samt täckplast på rulle. Plastemballage på rulle är produkter som är enkla att lagerhålla och effektiva att emballera med. Fördelen är att du kan anpassa längden till vad som passar ditt ändamål. Vid emballagering av flertalet produkter med många olika storlekar är polyetenslang på rulle tillsammans med en påssvets det effektivaste sättet just eftersom polyetenslangen är enkel att anpassa efter önskad storlek.