Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                              Kundtjänst: 010-150 20 80                                 Betalningsalternativ

Bandning

Bandning, verktyg och packband

PET-band och VG-band är dubbelt så starkt som PP-band och behåller upp till 25 % högre spänning över längre perioder utan töjning. PET-band är också säkrare att använda än stålband eftersom den inte utgör någon fara eller risk för vassa kanter. Vi erbjuder PET-band och VG-band för både manuell och maskinell bandning, det går även att köpa avrullare om man inte vill ha den i dispenser.

PP-band används för att spänna fast lätt och medeltungt gods, och säljs i flera dimensioner. Vid lättare gods är plastlås en fördel och vid tyngre gods så rekommenderar vi metallås alternativt metallplomber.

Alla våra bandningsverktyg är ergonomiskt utformade för att spara tid och maximera effektiviteten. Bandningsverktygen kan användas med både VG-band och PET-band för att säkra lastpallar, tegel, timmer, tyngre lastade wellpappkartonger, balar och annan tung last.

 1. VG-band

  VG-band

  Visa produkt
 2. PP-band

  PP-band

  Visa produkt
 3. PET-band

  PET-band

  Visa produkt
 4. Stålband

  Stålband

  Visa produkt
 5. Bandningspaket

  Bandningspaket

  Visa produkt
 6. Bandningsverktyg

  Bandningsverktyg

  Visa produkt
 7. Bandningsmaskiner

  Bandningsmaskiner

  Visa produkt
 8. Metallspännen & plomber

  Metallspännen & plomber

  Visa produkt