Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                                                                                 Kundtjänst: 010-150 20 80

Bandning

Allt för en effektiv och säker bandning av pallar, kartonger och produkter

Genom att banda ditt gods ser du till att transport och frakt går till på säkrast möjliga sätt. För att du ska hitta vad som passar dig bäst har vi ett brett sortiment av packband i olika material som PP-band, PET-band, VG-band och stålband. Vid bandning med de olika banden krävs olika typer av bandningsverktyg. Hos oss finner du en mängd varianter från manuella bandsträckare för dig som inte bandar så mycket, till halvautomatiska bandningsmaskiner för dig som bandar ofta.

 1. VG-band

  VG-band

  Visa produkt
 2. PP-band

  PP-band

  Visa produkt
 3. PET-band

  PET-band

  Visa produkt
 4. Stålband

  Stålband

  Visa produkt
 5. Pallband

  Pallband

  Visa produkt
 6. Bandningspaket

  Bandningspaket

  Visa produkt
 7. Bandningsverktyg

  Bandningsverktyg

  Visa produkt
 8. Bandavrullare

  Bandavrullare

  Visa produkter
 9. Bandningsmaskiner

  Bandningsmaskiner

  Visa produkt
 10. Spännen, plomber & tillbehör

  Spännen, plomber & tillbehör

  Visa produkt

Banda pall

Att banda pall behöver inte vara svårt och genom att säkra din last kan du begränsa risker för skador på både ditt gods och personer som ska hantera den. Vilket band du ska använda är väldigt individuellt och beror på vad din last innehåller. För lättare gods som behöver stabiliseras på pallen fungerar PP- och VG-band utmärkt och tillsammans med ett manuellt bandningsverktyg kan du snabbt och enkelt säkra ditt gods utan krångel. Ska du lasta vasst eller väldigt tungt gods är det stålband eller PET-band som är det bästa tack vare dess överlägsna brotthållfastighet och höga nötningsmotstånd.