Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                                                                                 Kundtjänst: 010-150 20 80

Livsmedelsemballage

Emballage för frakt av livsmedel

I vårt sortiment av livsmedelsemballage finns produkter för dig som packar och skickar alla typer av livsmedel så som kylvaror, frukt och flaskor. Vi har ett brett utbud av produkter i olika typer av material och färger, alltid med rätt pris och bra kvalitét. I vårt sortiment finns både produktförpackningar och fraktemballage för livsmedel.

Livsmedelsemballage

 1. Tråg

  Tråg

  3 Alternativ Visa produkter
 2. Termoemballage

  Termoemballage

  8 Alternativ Visa produkter
 3. Vinemballage

  Vinemballage

  5 Alternativ Visa produkter
 4. Zip-påsar livsmedel

  Zip-påsar livsmedel

  6 Alternativ Visa produkter
 5. Påsar livsmedel

  Påsar livsmedel

  6 Alternativ Visa produkter

Skicka flaskor i vinlådor

Vinlådor kan användas till att skicka och frakta glasflaskor som styckegods samt på pall. Vi har olika typer av lådor med olika stötdämpande förmåga för att du ska kunna anpassa emballaget efter ditt behov. Om du ska skicka glasflaskor på pall är våra vinlådor med snabbinrede ett utmärkt val, medans vi rekommenderar bland annat vinlåda premium och fraktsäker vinlåda när du ska skicka glasflaskor som styckegods.

Vill du vara helt säker på att dina flaskor levereras hela är det alltid en bra idé att komplettera med stötdämpande material så som bubbelplast, skumfolie eller Geami Wrappak. Komplettera alltid med varningsetiketter som tydligt visar att dina paket innehåller glas.