Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                                                                                 Kundtjänst: 010-150 20 80

Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                                                                                 Kundtjänst: 010-150 20 80

 

Davpack packar ihop och blir Gerdmans från och med den 1 oktober 2022

 

Snart flyttar vi på Davpack ihop med Gerdmans. För dig som kund hos oss innebär det att du enkelt hittar allt för arbetsplatsen på ett och samma ställe. Även oss som du brukar prata med och emballageprodukterna som du handlar av oss idag!

 

För att kunna serva våra kunder på bästa sätt vill vi erbjuda allt för arbetsplatsen på ett och samma ställe. Därför går Davpack ihop med systerbolaget Gerdmans och skapar en helhetslösning för företag i Sverige. Från och med den 1 oktober kommer du kunna handla emballage och förpackningsmaterial tillsammans med kontorsmöbler och lagerinredning på gerdmans.se. Nedan följer mer information om hur detta berör dig som kund hos Davpack. 

 

Produkterna 

En majoritet av Davpacks nuvarande sortiment kommer flyttas med, och från och med den 1 oktober kommer dem endast gå att handla från gerdmans.se. Det kommer vara samma produkter med samma goda kvalitet som fortsätter säljas hos Gerdmans. Prisbilden på emballage hos Gerdmans kommer vara likvärdig med den Davpack har idag. Har du frågor om specifika artikelnummer ber vi dig kontakta kundtjänst.

 

Leveranserna

Leveranstiderna som du är van vid kommer förbli snabba och pålitliga tillsammans med DSV och UPS. För dig som hämtar dina varor direkt från vårt lager kommer detta fortfarande vara möjligt men från Gerdmans lager i Markaryd. 

 

Frakterna 

Hos Gerdmans får du fri frakt från första kronan vilket även kommer gälla det utökade sortimentet av emballage. 

 

Vi som nu jobbar på Davpack kommer fortsätta att ge dig utmärkt kundservice hos Gerdmans. Vi hoppas att du som kund hos oss ser fram emot denna möjlighet lika mycket som vi! 

 

Har du några frågor vill vi gärna att du tar kontakt med oss. Vi finns tillgängliga på chatt, telefon och mail precis som vanligt 08-17 alla vardagar.

 

Telefon

010 150 20 80

E-mail

info@davpack.se

Öppettider

Måndag-Fredag: 08.00 - 17.00