Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                                                                                 Kundtjänst: 010-150 20 80

EKO emballage

Det kan vara svårt att hitta miljösmarta alternativ på emballagemarknaden. Därför har vi tagit fram detta sortiment av EKO-emballage som förenklar för dig som vill välja alternativ som inte består av plast eller andra material som inte enkelt kan återvinnas. I vårt EKO-sortiment finner du allt du behöver för att kunna frakta på pall, skicka mindre paket eller skydda dina produkter på bästa sätt.

EKO emballage

 1. Wellpapplådor eko

  Wellpapplådor eko

  2 Alternativ Visa produkter
 2. E-handel eko

  E-handel eko

  4 Alternativ Visa produkter
 3. Stötdämpning eko

  Stötdämpning eko

  5 Alternativ Visa produkter
 4. Papperstejp

  Papperstejp

  Visa produkt
 5. Emballage av gräspapper

  Emballage av gräspapper

  6 Alternativ

Vårt EKO-emballage består av produkter som: går att återvinna, är biologiskt nedbrytbart och/eller är tillverkade av återvunnet material. I arbetet med att ta fram vårt sortiment av EKO-emballage har vi fört en dialog med våra kunder för att kunna erbjuda ett sortiment som är relevant och möter våra kunders behov på bästa möjliga sätt.

För dig som letar efter miljövänligt emballage i andra delar av Europa så finns Davpacks EKO sortiment i form av Eco-Packaging i England samt Eco-Verpackung i Tyskland.