Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                                                                                 Kundtjänst: 010-150 20 80

EKO emballage

Det kan vara svårt att hitta miljösmarta alternativ på emballagemarknaden. Därför har vi tagit fram detta sortiment av EKO-emballage som förenklar för dig som vill välja alternativ som inte består av plast eller andra material som inte enkelt kan återvinnas.

EKO emballage

Vi på Davpack tar vårt ansvar för miljön på allvar och är medvetna om hur emballage och förpackningsmaterial kan påverka vår miljö. Vi arbetar därför för att minska vår miljöpåverkan genom att koninuerligt göra positiva förändringar inom alla delar av vår verksamhet. Därför har vi tagit fram ett sortiment av emballage som kan bidra till en minskad användning av plast och andra material som inte kan brytas ner av naturen eller återvinnas.

 

 1. Wellpapplådor eko

  Wellpapplådor eko

  2 Alternativ Visa produkter
 2. E-handel eko

  E-handel eko

  4 Alternativ Visa produkter
 3. Stötdämpning eko

  Stötdämpning eko

  4 Alternativ Visa produkter
 4. Papperstejp

  Papperstejp

  Visa produkt

Vårt EKO-emballage består av produkter som: går att återvinna, är biologiskt nedbrytbart och/eller är tillverkade av återvunnet material. I arbetet med att ta fram vårt sortiment av EKO-emballage har vi fört en dialog med våra kunder för att kunna erbjuda ett sortiment som är relevant och möter våra kunders behov på bästa möjliga sätt.

För dig som letar efter miljövänligt emballage i andra delar av Europa så finns Davpacks EKO sortiment i form av Eco-Packaging i England samt Eco-Verpackung i Tyskland.