Fri frakt på beställningar över 2000kr ex moms                                                                                 Kundtjänst: 010-150 20 80

EKO emballage

Emballage som är miljösmart kan vara svårt att hitta på marknaden. Därför har vi tagit fram detta sortiment av EKO-emballage som förenklar för dig som vill välja alternativ som inte består av plast eller andra material som inte enkelt kan återvinnas. I vårt EKO-sortiment finner du allt du behöver för att kunna frakta på pall, skicka mindre paket eller skydda dina produkter på bästa sätt.

emballage eko

 1. Wellpapplådor eko

  Wellpapplådor eko

  2 Alternativ Visa produkter
 2. E-handel eko

  E-handel eko

  4 Alternativ Visa produkter
 3. Stötdämpning eko

  Stötdämpning eko

  6 Alternativ Visa produkter
 4. Papperstejp

  Papperstejp

  Visa produkt
 5. Emballage av gräspapper

  Emballage av gräspapper

  6 Alternativ
 6. Zip-påse i kraftpapper EKO

  Zip-påse i kraftpapper EKO

  Visa produkt

Driver du e-handel och vill bli mer miljösmart? Välj EKO!

Fördelarna med EKO är många då inte minst dina kunder uppskattar att ta emot ett paket som är enkelt att återvinna, samtidigt som ditt företag kan visa tydligt att ni tänker på miljön. Hos oss är det enkelt att välja rätt genom att handla från vårt sortiment av EKO-emballage. Du kan enkelt skapa en helhetslösning genom att packa i en e-handelslåda eko, skydda dina produkter med wellpapp på rulle och sedan försegla lådan med papperstejp. Ett sådant paket går att återvinna till 100% som wellpapp vilket gör det väldigt enkelt för din kund att sortera!

Har du funderingar kring hur du kan bli mer miljösmart? Tveka inte att höra av dig till oss med dina frågor, vi hjälper gärna till att hitta bra och mer hållbart emballage som passar just ditt företag!

För dig som letar efter miljövänligt förpackningsmaterial i andra delar av Europa så finns Davpacks EKO sortiment i form av Eco-Packaging i England samt Eco-Verpackung i Tyskland.