Störst online på Emballage & Förpackningslösningar

Emballage Förpackningar Davpack

Davpack har ett brett sortiment online av emballage och förpackningar i wellpapp för den som behöver lagra eller skicka tyngre gods.

Enkelwell lådorna har en maxlast på 10kg medan våra dubbelwell lådor har en maxlast på 30kg och lämpar sig för både vid frakt och lagring. Våra kraftigaste wellpapplådor är trippelwell som har en maxlast på 50kg. Med högkvalitativt wellpapp på 30mm tjock lock och botten samt 15mm tjocka sidor är trippelwell idealisk vid frakt över hela världen.

Spara upp till -30% och handla genom Davpack.se

I vårt sortiment av emballage erbjuder vi en Svensktillverkad transparent sträckfilm som skyddar mot damm, fukt och smuts. Finns tillgänglig i lager med omgående leverans i både 17μ samt 20μ upp till 300m/rulle.

Vi är en stor leverantör av REACH-certifierad bubbelplast som ger produkten ett säkert skydd. Bubbelplasten är freonfri och innehåller inga halogener, svavel siliconer, kadium, bly eller andra tungmetaller. Denna produkt är det vanligaste alternativet för att skydda ömtåligt gods vid flytt eller transport. Med en låg kostnad och flexibla att arbeta med skyddar bubbelplast dina produkter mot fukt & damm.

-Är det rätt wellpapplåda, har jag det som min produkt kräver? Är det så effektivt som möjligt?

Att packa rätt är inte alltid det enklaste och vårt mål är att ta fram det emballage som bäst svarar mot dina behov. Kontakta oss idag så hjälper vi er.