Hur profilerar du dina förpackningar?

Davpack Unboxing Experience e-handel

Skapa en minnesvärd Unboxing Experience hos dina kunder

Som en e-handlare är dina förpackningar vanligtvis det första som dina kunder har i handen. Är din förpackning inte värdeskapande är det en stor chans att du går miste om att skapa en minnesvärd uppacknings upplevelse hos kunden.

Inom förpackningsvärlden så är personalisering inte alltid möjligt för små och medelstora företag. Att köpa måttbeställda lådor med tryck är ett bra alternativ men inte det mest kostnadseffektiva alternativet. Därför har vi på Davpack fokuserat på lösningar som hjälper dig att skapa en minnesvärd upplevelse.

Välj rätt emballage – Genomtänkta förpackningar tenderar att bli återanvända hemma som prydnads- eller förvaringslåda. Detta ger dig som företagare en större kundlojalitet, ökar chansen för fler beställningar och förbereder kunden för att värdera innehållet. Första intrycket av ditt företag och dina produkter kan vara avgörande.

Kostnadseffektiv specialdesign – Emballagestämpel, etiketter med ett budskap eller tejp med företagsloggan, lite silkespapper eller förslutna påsar så är du på god väg. Högkvalitativa varumärken investerar stora resurser i kundens första upplevelse och skapar en varm känsla som berör dess olika sinnen.

Personligt meddelande – Att lägga med ett budskap som värmer, något upplyftande eller en personlig hälsning.

Freebies & produktprov – Missa inte din chans att ge din kund en liten present som dom kan ge till en vän, arbetskollega eller behålla själva. Det kan vara ett produktprov, rabattkod eller en inbjudan till ett event som du har inplanerat, något som överraskar.

Hur paketerar ni på ert företag idag? Mejla oss gärna och berätta. Vill du veta mer om hur Davpack kan hjälpa er med att skapa en minnesvärd Unboxing Experience? Kontakta oss på info@davpack.se

 

Davpack Unboxing Experience e-handel
Davpack Unboxing Experience e-handel

Följ gärna Davpack på FacebookLinkedIn eller YouTube för att få fler tips, rabattkoder och informativa ”How to” video om förpackningar.

 

Alla produkter som finns med i artikeln går att köpa i vår webbutik med omgående leverans.

Wellpappkartongeremballagestämpelsilkespapperetiketter, mm.