Hur packar du?

Oavsett om du är grossist eller återförsäljare är det viktigt att dina produkter är korrekt förpackade.

Att förstå hur man packar är inte bara nödvändigt utan viktigt för att produkterna inte skadas under leveransen. En bra förpackad produkt ger en trygghet till båda parter att paketet är intakt.

Davpack har ett brett sortiment online av förpackningar lämpade för både e-handel, butik och transport av större och tyngre produkter. Från kläder & skor till böcker, ritningar och större reservdelar/maskiner är rätt förpackning avgörande för att spara in på fraktkostnaderna. Men med så mycket som det finns på marknaden av bubbelplast, packtejp och e-handelspåsar för att inte prata om wellpappkartonger! Ska det var enkelwell, dubbel eller t.om. trippelwell!

Till detta inlägg använder vi förpackningsmaterial ur vårt sortiment för att illustrerar hur man bör packa några populära föremål som säljs online.

Så hur ska man packa?

Bara frakter i sig kan vara invecklat med val av metod och mått. E-handlare behöver inte bara veta att paketen har anlänt till kund/återförsäljare men behöver vara säker på att både produkten och förpackningen är intakt. Vi på Davpack listar några produkter som skickas mycket av e-handlare.

 

Surfplattan

Detta behöver du: Wellpapplåda, Bubbelplast, Packtejp.

Reservdelen

Detta behöver du: Wellpapplåda, Kraftpapper, Packtejp.

Solglasögonen

Detta behöver du: Postemballage (går som varubrev), Bubbelplast, Packtejp.

Boken

Detta behöver du: Bokomslag.

Affischen

Detta behöver du: Papptub & Posthylsa.

Cykeln

Detta behöver du: Dubbelwell cykellåda, Bubbelplast, Kartonghäftare.

Tröjan, Väskan eller Skorna

Detta behöver du: E-handelspåse.