Handla emballage online

Brett sortiment av emballage med snabba leveranser

Davpack har ett brett sortiment av emballage och på vår hemsida finner du över 4000 artiklar. Med en enkel sökfunktion knappar du in önskade mått på din wellpapplåda eller skriver in det emballage som passar dina produkter bäst. Vi erbjuder din verksamhet helhetslösningar så att du snabbt & enkelt ska kunna beställa allt från samma leverantör – Davpack.se.

I vårt sortiment finner du bland annat wellpappkartonger, postemballage, stötdämpande emballage, packtejp & varningstejp, kompletta bandningspaket, sträckfilm samt butiksemballage.

Att packa rätt är inte alltid det enklaste men vi är här för att hjälpa dig.

-Är det rätt låda, har jag det som min produkt kräver? Är det så effektivt som möjligt ur fraktsynpunkt?

Oavsett om du driver en butik eller en webbshop så behöver ditt företag någon form av förpackningslösning. Vad många inte inser, särskilt de som precis startat upp är att det finns en förpackningslösning för varje produkt för alla branscher. Säljer ni livsmedel som kräver livsmedelsgodkända produkter? Ni kanske säljer fin elektronik där det behövs antistatiska lösningar eller skickar gods och kräver kartonger i wellpapp så har vi på Davpack det du behöver.

Vi kan hjälpa dig komma fram lösningar som är optimala för dina produkter och kostnadseffektivt för dig. Vi har även kunder som arbetar tätt tillsammans med byråer som skapar och tar fram kreativa förpackningar som bygger just ditt varumärke, och vi på Davpack hjälper till med att ta fram de måttbeställda lådor som ger Din kund rätt upplevelse och känsla.

Källa: Davpack | Störst på emballage