Fyllnads- och skyddsmaterial för att skydda dina produkter

Davpack har ett brett utbud av fyllnads- och skyddsmaterial som skyddar dina produkter.

Fyllnads- och skyddsmaterial skyddar din produkt mot slag och stötar under transport och håller din produkt i tryggt förvar. Traditionellt fyllnadsmaterial är packchips med en låg vikt och tillverkat av 100% återvunnet material som är fullt nedbrytbart. I vårt sortiment finner du bubbelplast, skumfolie, skumark, kraftpapper och kantskydd i både wellpapp och skum från Nomapack.

Davpack erbjuder ett brett utbud av fyllnadsmaterial med leverans inom 24-48 h.

Bubbelplast: Vi är en stor leverantör av bubbelplast och innehar ett omfattande lager av biologiskt nedbrytbara plastpåsar. Bubbelplast är det vanligaste alternativet för att skydda ömtåligt gods vid flytt eller transport. Med en låg kostnad och flexibla att arbeta med skyddar bubbelplast dina produkter mot fukt & damm.

Packchips: Packchips är perfekt för att fylla utrymmet runt ömtåligt gods i kartonger och håller godset på plats under transporten. Tillgänglig direkt från lager i 15 kubik (425 liter) säckar. Tillverkad av 100 % återvunnen polystyren och kan återanvändas.

Skumfolie: Skumfolie är ett stötdämpande material som används vid emballering och består av polyetenfolie. Används som mellanlägg eller runt ömtåliga produkter. Skumfolie har en låg vikt och är enkelt att arbeta med. Utmärkt som mellanlägg, godkänd för livsmedel, återvinningsbar och vattentät.

Kraftpapper: Tillverkat av återvunnet papper och används oftast som omslagspapper eller som utfyllnadsmaterial i kartonger.

Kantskydd: Pålitliga kantskydd för tavelramar, dörrar, bord och andra möbler samt används för att hindra skador på kartonger vid bandning. Kantskydd används som förstärkning av pallar och minimerar risken för att kartonger på pallen ska flytta på sig. Kantskydd i wellpapp är tillverkat av återvinningsbar papp och finns tillgängligt i flera olika bredder. Kantskydden i polystyren har en hög trycktålighet och minskar risken på att godset skadas eller kläms vid bandning och inplastning. Erbjuds i både L-profil och U-profil i wellpapp, kartong och PE-skum.