Störst på emballage & förpackningslösningar i wellpapp

Vi har ett brett sortiment av emballage och förpackningslösningar i wellpapp för den som ska lagra, flytta eller skicka tyngre paket med en maxlast upp till 50kg.

Vi erbjuder även e-handelslådor & e-handelspåsar till alla webbshoppar, dessa pappkartonger är mindre i storleken och mer anpassade för e-handel. Vi har kartonger i flera former och storlekar samt erbjuder möjligheten att måttbeställa lådor med eller utan tryck.

Enkelwell lådorna har en maxlast på 10kg medan våra dubbelwell lådor har en maxlast på 30kg och lämpar sig för både vid flytt, frakt och lagring. Våra kraftigaste wellpapplådor är trippelwell som har en maxlast på 50kg. Med högkvalitativt wellpapp på 30mm tjock lock och botten samt 15mm tjocka sidor  är trippelwell idealisk vid frakt över hela världen. Våra flyttlådor är tillverkade i enkelwell och har självlåsande botten och handtag på gavlarna. Tips: Fördela vikten över hela kartongens botten för maximal last och hållbarhet.

Zip-påse – en återförslutningsbar påse. Idealisk vid förvaring av små föremål eller med produkter behöver som du behöver använda vid flera tillfällen. Våra zip-påsar är tillverkade i LDPE (Low-Density Polyethylene) på 50μ. LDPE påsar är livsmedelsgodkända samt ideala för allmänt bruk för att förvara lättare produkter.

I vårt sortiment av sträckfilm erbjuder vi en Svensktillverkad transparent sträckfilm som skyddar mot damm, fukt och smuts. Finns tillgänglig i lager med omgående leverans i både 17μ samt 20μ med mått: 450mm x 300m.

Flera företag väljer att profilera sig genom att trycka på sin logotyp på packtejp och vi på Davpack erbjuder kunderna den möjligheten. Inga dolda avgifter som tillkommer och cliché kostnaden ingår. Säljs i förpackning om 36st.

-Är det rätt låda, har jag det som min produkt kräver? Är det så effektivt som möjligt ur fraktsynpunkt?

Att packa rätt är inte alltid det enklaste men vi är här för att hjälpa dig. Vi tar fram lösningar som är optimala för dina produkter och kostnadseffektivt för dig.

Behöver dina produkter skyddas mot stötar rekommenderar vi vår miljövänliga bubbelplast alternativt skumfolie på ark eller rulle. Vi erbjuder även bubbelplast med STORA bubblor som lämpar sig bäst vid frakt av mer otympliga och tyngre produkter. Detta dämpar påfrestningen som kan uppstå under frakt och skyddar samtidigt dina produkter. Vi rekommenderar även alla konstnärer att skydda deras tavlor med kantskydd vid frakt. Dessa finns att köpas som metervara  i både kartong och LD-polyetenskum från Nomapack. Vi erbjuder även ett brett sortiment av packtejp som finns tillgängligt i PP, PVC, Hotmelt med flera.

Vårt mål är att ta fram det emballage som bäst svarar mot dina behov, kontakta oss idag via växeln eller chatta med oss via vår hemsida så hjälper vi er.