Fler sätt att använda kartonger

FIFA Challenge | Adidas Nemeziz Edition | Ultimate Challenge

I detta avsnitt av Ultimate Challenge med Amanda, Jandy samt Toni och Amir från Språk För Alla gästas av två fotbollsproffs! Martin Mutumba och Nabil Bahoui möter upp Ultimate Challenge-gänget på fotbollsplanen. Avsnittet görs tillsammans med Adidas och deras nya Nemeziz-sko.

 

Gästerna:

Martin Mutumba spelar numera Örgryte IS i Superettan med en fin karriär bakom sig med SM-guld 2009 med AIK.

Nabil Bahoui är också tidigare AIK-spelare, och spelar numera som utlandsproffs i Grasshopper Club Zürich samt i Sveriges herrlandslag.

FIFA Challange

Control & Precision

Tävlingens första gren är kontroll och precision och går ut på att skjuta ner kartonger som står i målet och få så mycket poäng som möjligt. Båda lagen har sex skott på sig och varje spelare får två försök var.

Agility & Movement

Tävlingens andra gren handlar om kondition, anfall och försvar. Här ska deltagarna springa och dribbla mellan koner för att sedan dribbla av en från motståndarlaget och göra mål på André 2K.

 

Ultimate Challenge

UC teamet bjuder på både klassiska och nya fotbolls challenges som Retro Penalties, Dizzy Penalties, Crossbar Challenge m.fl. Det bjuds även på gästspel från Dunderhumor-Adrian, Martin Agerstig från Rackartygarna och våra fotbollsstjärnor Martin Mutumba och Nabil Bahoui.

Fotbollstuben

Fotbollstuben är en underhållningskanal för fotbollsintresserade som grundades 2016, och visar några av Sveriges underhållare och fotbollsspelare kända från både Youtube och Instagram, samt med gästspel från både Allsvenskan och Landslaget.

Dunk Tank

Stjärnspäckade Dunk Tank är Fotbollstubens mest renodlade underhållningsserie! Här hittar ni flera youtube-stjärnor som gör allt för att blöta ner varandra.

Amazing Trickshots & Trickskolan

De bästa trickshotsen utförda av Sverige-eliten i freestyle football! Följ med Skill Twins när dom tar sig an nästintill omöjliga men snygga trickshots. Dom tar även med oss in på Tele2 Arena och lär ut coola tricks och dribblingar i enkla instruktionsfilmer.

 

”-Vad var det ni vann? -Vi vann dina skor…det är bara till att ta av sig dom”

 

Vi på Davpack får flera samtal gällande projekt där kartonger och annan emballage behövs som rekvisita och utrustning som i detta avsnitt, en mur.

För oss är det är alltid lika roligt att få se alla kreativa och roliga projekt som dessa. För en tid sedan blev vi kontaktade av Laholms kommun som behövde kartonger till stuntmannen Roy som hoppar från 18 meters höjd. Se klippet här>

Har ni ett projekt som ni arbetar på och ska köpa in emballage eller wellpappkartonger så kontakta oss gärna och  berätta.