Davpack tipsar om packtejp

Tejp för flera användningsområden

Tejpguide

PP-tejp akryl / Tyst PP-tejp:

Försegla dina wellpapplådor och e-handelslådor med PP-tejp.

Denna packtejp har en mjuk och nästan ljudlös avrullning med bra häftförmåga. Packtejp med vattenbaserat akrylhäftämne ger en bra försegling, kan appliceras i kyla och kan användas i alla normalt förekommande tejphållare.

PP-tejp är fri från lösningsmedel och är en så kallad tyst allroundtejp. Den är ett bra alternativ för att försluta wellpapplådor, och med en tyst PP-tejp störs ingen på lagret av avrullningsljudet.

PP-tejp Hotmelt:

Packtejp med Hotmelt har ett smältlim som fäster bättre vid första kontakt med på wellpapplådor och plast. PP hotmelt har en kraftig vidhäftning, lätt avrullad med en högre ljudvolym. Passar för emballering på returfiber, flyttlådor och postemballage, etc.

PVC-tejp:

PVC-tejp är till för buntnings av kablar, riggning etc. PVC-tejp har en god draghållfasthet med en hög vidhäftningsstyrka och är tystare än vanlig PP-tejp med ett häftämne av naturgummi. Rullas av tyst och har en temperaturtolerans mellan +70°C till -20°C, vilket gör den idealisk för transporter med miljöombyten.

Glasfibertejp:

Effektiv och väldigt slitstark PP-tejp som är glasfiber armerad. Denna tjocka polypropylen tejp på 110µ är armerad med glasfiber för hög prestanda och uthållighet. Utmärkt för att säkra lådor, bandning, hopbuntning och att säkert stänga tyngre kartonger med farligt gods. Finns i även som korsarmerad och är i 150µ.

Maskeringstejp:

För inomhusbruk vid renovering, målning, fixering och märkning. Den 115μ tjocka tejpen kan enkelt rivas så att du kan arbeta snabbt utan sax eller andra verktyg.

Vävtejp, Silvertejp, Gaffatejp:

Vävtejp är lämplig för kablar på golv, tätning, reparationsarbeten etc. Tesas vattentäta vävtejp är en stark rivhållfast universaltejp som används till förpackningar, buntning och fixering. Stark, 180 µ PE-belagd vävtejp från TESA® med hög kvalitet och tillförlitlig prestanda. Ger en fukttålig och slitstark tätning för lådor och paket.

Dubbelhäftande tejp:

Transparant tejp med stark vidhäftning på båda sidorna och ger en snygg och gömd fixering. Denna tejp fäster på papper, kartong, polythene och tyg. Används fördelaktigt vid mattläggning, fixering av inredning i lådor, visningsställ eller slitstark förslutning av lådor. Tjocklek på tejpen är 280µ.

Enkelt att ta bort och lämnar inga rester.

Skumtejp:

För uppfästning på ojämna ytor, t.ex. glas mot metall.

Varnings- och markeringstejp:

Varningstejp används för att skydda och enkelt märka upp känsligt gods som ska fraktas och behöver hanteras varsamt. Vi har flera varianter av varningstejp med svart text tryckt på en synlig orange tejp.

Vinyltejp:

Vinyltejp används vid identifiering av instrument, lagerhyllor, golvlinjemarkering, försegling etc.

 

Alla våra produkter finns tillgängliga i lager med omgående leverans via Davpack.se