Davpack höjer tryggheten för e-handlare

Davpack har anslutit sig till PriceRunner och förhöjer köptryggheten hos kunderna.

E-handeln växer varje år i Sverige och allt fler handlar regelbundet online. Därför har tryggheten blivit en viktigare faktor i urvalsprocessen än priset enligt undersökningar. PriceRunners Köpskydd är en kostnadsfri tjänst som innebär att köparen får ett ekonomiskt skydd genom PriceRunner upp till 5 000 kronor.

”Skannar priserna flera gånger om dagen”

Det är en spännande marknad där prisjämförelsetjänsterna har gjort marknaden transparent. Som e-handlare idag ställer man högre krav på trygghet, korta leveranstider och ett brett sortiment, något som Davpack strävar efter att erbjuda. PriceRunner skannar Davpack.se upp till 4 gånger per dygn för att kunden alltid ska vara uppdaterad med aktuell information.

Davpack har strax över 1 400 produkter hos PriceRunner och fokuserar i första hand på wellpappkartonger  och postemballage i flera storlekar och variationer. I sortimentet av postemballage ingår e-handelslådor, papptuber, vadderade kuvert samt e-handelspåsar och bokomslag. E-handelslådorna tillsammans med bokomslagen har portoekonomiska format som passar den tillåtna mått- och viktguide enligt Posten. -”Vi ser stor potential med detta samarbete och ser fram emot att leverera fler förpackningslösningar,” säger Robert Grimm – Digital Marketing Executive

Davpack är en ny aktör på den svenska marknaden och erbjuder strax över 4 000 produkter via davpack.se. Med ett brett sortiment av prisvärda wellpappkartonger, packtejp och andra produkter för att emballera och skicka varor, servar Davpack kunder på ett snabbt och enkelt sätt. Företaget förser små- och medelstora företag med emballage i behändiga förpackingskvantiteter till konkurrenskraftiga priser.

Vårt mål är att ta fram kompletta förpackningslösningar som bäst svarar mot kundens behov, för mer information följ länken till Davpack.se eller kontakta oss på 010-150 20 80.

Se Davpack på PriceRunner här.