Nu har vi fyllt på lagret med fler wellpapplådor

Vi på Davpack har det största utbudet av wellpapplådor tillgängliga online med leverans inom 24-48 timmar.

Vi har kartonger i alla former och storlekar samt möjligheten att måttbeställa lådor med eller utan tryck. Våra wellpapplådor fungerar utmärkt som frakt-, lager- och flyttlådor med en maxlast upp till 50kg. Vid order över 1500:- exkl moms skickar vi med 1kg Haribo godis.

-Är det rätt låda, har jag det som min produkt kräver? Är det så effektivt som möjligt ur fraktsynpunkt?

Att packa rätt är inte alltid det enklaste men vi är här för att hjälpa dig. Vi tar fram lösningar som är optimala för dina produkter och kostnadseffektivt för dig. Vi har ett brett sortiment av wellpapplådor för den som ska lagra, flytta eller skicka tyngre paket. Vi erbjuder även e-handelslådor samt e-handelspåsar till alla webbshoppar. Dessa kartonger är mindre i storlek och anpassade för att få plats i brevlådan.

Behöver dina produkter skyddas mot stötar rekommenderar vi bubbelplast alternativt skumfolie på ark eller rulle. Detta dämpar påfrestningen som kan uppstå under frakt och skyddar samtidigt dina produkter. Vi rekommenderar även alla konstnärer att skydda deras tavlor med kantskydd vid frakt. Dessa finns att köpas som metervara  i både kartong och LD-polyetenskum från Nomapack. Vi erbjuder även ett brett sortiment av packtejp som finns tillgängligt i PP, PVC, Hotmelt med flera.

Vårt mål är att ta fram det emballage som bäst svarar mot dina behov, kontakta oss idag via växeln eller chatta med oss via vår hemsida så hjälper vi er.