Zip-påsar för livsmedel – skapa en unik produktförpackning

zip-påsar för livsmedel

Skapa en unik förpackning för ditt livsmedel med våra livsmedelsgodkända zip-påsar med bälg!


Våra zip-påsar för livsmedel har alla bälg och finns som transparent, i kraftpapper samt i kraftpapper med fönster. Alla tre modeller är livsmedelsgodkända och lämpar sig för diverse livsmedel så som kaffe, chips och mycket annat. Alla påsarna går att svetsa med påssvets för att permanent försegla påsarna och plombera dem. Om påsarna ska cirkulera i handeln rekommenderas att de plomberas för att de inte ska kunna öppnas och stängas flera gånger. De olika modellerna varierar i storlek, från minsta på 100ml som är en zip-påse i kraftpapper med fönster, till största på 1000ml som är en zip-påse i kraftpapper. Om du vill packa i gram kan du enkelt mäta upp önskad vikt och sedan hälla produkten i ett liter-mått för att se hur många milliliter den mängden motsvarar.

Tillsammans med etiketter med tryck kan du enkelt skapa en unik produktförpackning som sätter din prägel på påsarna och tydligt visar dina kunder vad påsarna innehåller. En etikett med tryck är en effektiv lösning för att skapa en brandad produkt som förstärker ditt varumärke!

Zip-påsar för olika typer av livsmedel

Den helt transparenta zip-påsen med bälg lämpar sig för livsmedel och produkter som inte är ljuskänsliga och gärna visas upp. Fungerar lika bra för pasta och ris som för ett vackert badsalt eller en krydda. Påsarna kan förslutas enkelt med en påssvets från Hacona C-serie. Nedan finns ett exempel på en kund som skapat unika kryddor som packas i dessa zip-påsar.

zip-påsar transparent

Zip-påse med bälg

Zip-påsar i kraftpapper lämpar sig för livsmedel som är mer känsliga och kräver en kraftig påse som kan stå emot både ljus och fukt. Påsarna har tre lager: kraftpapper, plast samt aluminium. Detta gör att påsarna blir både ljus-, fukt- och aromsäkra. Därmed kan livsmedel som chips, kaffe och te packas i dessa utan att de blir förstörda av ljus eller fukt, eller tappar smak och lukt.

Påsarna kan enkelt förseglas med en Hacona SB som klarar riktigt tjocka material. Nedan finns exempel på hur man tillsammans en etikett med tryck kan skapa en unik produktförpackning för exempelvis kaffe.zip-påsar livsmedel kraftpapper

Zip-påse i kraftpapper

Zip-påsar i kraftpapper med fönster är perfekt för livsmedel som kräver ett kraftigare material men ändå tar fördel av att synas. Detta kan vara om man har produkter i flera olika smaker eller färger som man enkelt vill kunna se skillnad på. Påsarna kan förslutas med en Hacona C. Nedan finns exempel på hur solroskärnor kan packas i en snygg zip-påse i kraftpapper med fönster.

zip-påsar livsmedel med fönster

Zip-påse i kraftpapper med fönster

Att skapa en unik produktförpackning kan vara snabbt och enkelt! Med våra olika zip-påsar för livsmedel och en etikett med tryck kan du skapa en varumärkesbyggande produkt som sticker ut i mängden. Dessa påsar ingår i vårt standardsortiment och har därmed snabb leverans ut till dig som kund. Handla enkelt online på www.davpack.se.