LP kartong

Praktisk lp-kartong för att tryggt skicka vinylskivor

 

lp-kartongVår LP-kartong är jättesmidig att arbeta och med den självhäftande förslutningsremsan behöver du inte tejpa omslaget. LP-kartongen har förstärkta kanter och en kraftig botten som skyddar vinylen på det mest optimala sätt. En annan funktion är själva höjdjusteringen som gör det möjligt att skicka fler vinylskivor samtidigt.

LP-kartongen monteras enkelt ihop genom att vika dess flikar runt vinylskivan för att förhindra rörelse under transport, detta är en perfekt för att slippa låta kunden få kantstötta omslag. Vårt vinylomslag finns i lager med omgående leverans.

LP-kartongen är tillverkat ur ett miljövänligt wellpapp med återvunnet material som är nedbrytbart till 100%. Tillverkad av hög kvalitet med låg vikt för att eliminera onödiga fraktkostnader.

Här kan du köpa din LP-kartong

Bokomslag med förslutningsremsa

Bokomslag är supersmidiga att hantera då de inte tar mycket plats på lagret och har en självhäftande remsa vilket skyndar på packningsprocessen. Alla bokomslag har förstärkta kanter med en kraftig botten samt höjdjustering upp till 60 mm för att skydda innehållet under transporten. De är miljövänliga och tillverkad av återvunnen wellpapp, levereras plana och finns i flera storlekar.

Bokomslag utan förslutningsremsa

Våra bokomslag har förstärkta kanter och kraftig botten med en praktisk höjdjustering upp till 100 mm som skyddar innehållet under transporten. Idealisk för leverans av böcker, kataloger, kalendrar och andra medier. Enkel att arbeta med men du behöver använda tejp då detta bokomslag ej har en självhäftande remsa.

Vi erbjuder bokomslag med och utan självhäftande remsa i flera storlekar med en praktisk höjdjustering, dubbla hörn- och kantskydd som försäkrar att godset kommer fram utan skador. Idealisk för leverans av fotoalbum, manualer, kataloger, böcker och andra medier.

Här kan du köpa dina Bokomslag

Se filmklippet på hur enkelt man viker ihop ett bokomslag