Lös dina problem med Qred

Lös dina problem med Qred

Det här inlägget är ett gästinlägg från Qred som skriver om hur e-handlare kan lösa tillfälliga
likviditetsbehov med hjälp av Qred Företagslån.

Vi är själva entreprenörer och vet hur mycket det är att tänka på. Lagar och regler, sjukdomar och VAB, bristande arbetskraft, tid och mycket annat är sådant som lätt kan ställa till det. För du har ju en vision, en bild i ditt sinne om hur det ska se ut för ditt företag. Solen skiner, kunderna hopar sig och du säljer som smör i tidigare nämnda solsken. Men helt plötsligt så dyker något av de där problemen upp. En maskin går sönder, en anställd blir sjuk, leverantörsfakturan ska betalas. Eller så står du inför en högsäsong och behöver köpa in varulager, material, verktyg eller emballage för att öka dina intäkter och växa. Då är ett företagslån perfekt för att lösa ditt tillfälliga behov av likviditet.

4 av 5 jobb skapas av småföretagare

Tack vare er så drivs Sverige vidare som ett land i framkant och får ekonomin att blomstra. Ni bidrar med allt från arbetstillfällen till skatt och bra produkter. Ni är våra vardagshjältar!

Betala endast för den tid du använder lånet

Vi på Qred vill inte låsa upp någon. Lånet är inget abonnemang med uppsägningstid eller avgifter för att betala tillbaka i förtid. Nej, du betalar endast för den tiden du använder lånet. Det betyder att du kan låna en summa pengar, betala tillbaka i förtid och slippa resterande månadsavgifter. Bra, va?

Hos oss kan du låna mellan 10 000 kr och 250 000 kr över 6 månader . Helt utan uppläggningsavgifter eller andra dolda kostnader. Endast med en fast månadsavgift som är densamma månad för månad. Så länge du vill använda lånet, det vill säga.

Vad kan jag använda ett företagslån till?

Många tänker att ett företagslån endast är till för de företag som går dåligt. För de som står på ruinens brant och är nära konkurs. Det stämmer inte. Våra kortfristiga lån till företag är perfekta för den som vill skapa tillväxt i sitt företag. Kom ihåg att du endast betalar för tiden du använder lånet, så du kan investera i varulager, maskiner eller personal inför en högsäsong och sedan betala tillbaka när du är klar med lånet.

Högsäsong?

Exempel på när du som butik eller e-handel har högsäsong kan vara jul, Black Friday, Cyber Monday, Alla Hjärtans Dag eller andra högtider och perioder på året. Det där kan du bäst själv. Problemet kan vara att ha tillräckligt med likviditet för att göra de där investeringarna i marknadsföring, varulager och personal innan man har fått intäkter. Utan extern finansiering kan det vara svårt att göra den där satsningen för att kunna öka sina intäkter. I det här fallet behöver du ju inget banklån på flera år. Nej, du vill lösa ditt tillfälliga behov av pengar och sedan bli skuldfri och det kan du göra med Qred.

Användning av lånet

Man kan använda lånet till mängder av saker. Men de vanligaste användningsområdena som vi har stött på är:

● Investera i varulager
● Betala leverantörsfakturor
● Marknadsföring

Finansiering från Qred Företagslån

Som företagare har du tusentals uppgifter, problem och möjligheter. Finansiering bör inte vara ett problem eller hinder för att du ska växa. På Qred ser vi möjligheterna i ditt företag. Precis som Davpack vill vi att det ska gå snabbt och enkelt, men också tryggt! Hos oss kan du känna dig trygg. Ansökan tar inte mer än 1 minut att genomföra, du får besked inom 1 timme av någon av våra företagsrådgivare och pengarna utbetalar vi samma dag. Precis som det ska fungera!

Läs mer och ansök om företagslån på Qreds hemsida. Du kan självklart ringa oss på
020-150 333 eller maila på support@qred.com