Wellpapp guide

Låt oss hjälpa dig välja rätt wellpapplåda

Vi på Davpack har det största utbudet av wellpapplådor tillgängliga online. Det är inte alltid så enkelt att veta vilken kartong som passar det du och dina produkter kräver. Vi har ställt ihop en kort förklaring och vad som skiljer dom åt. FEFCO-koder är internationella och i denna manual kan du fördjupa dig mer om ritningssymbol, datakod, vågprofil, våghöjd och antal våglängder. Tänk på att du kan måttbeställa wellpappkartonger om din produkt kräver specifika mått, är otymplig eller tyngre. Gå till måttbeställda lådor.

 

ENKELWELL LÅDOR

Enkelwell lådor är den största förstahandsvalet som flyttlåda och vid frakt eller lagring av gods. Enkelt att försegla med packtejp, smältlim eller med häftapparat. Maxlast 10 kg.

 

DUBBELWELL LÅDOR

Dubbelwell lådor är stöt och slagtåliga med en kraftig staplingsstyrka. Idealisk vid användning inom lager och verkstad, samt att frakta tyngre produkter. Enkelt att försegla med packtejp, lim eller med häftapparat. Maxlast 30kg.

 

TRIPPELWELL LÅDOR

Trippelwell är den starkaste wellpapplådan och absolut bästa alternativ när du behöver frakta betydligt tyngre och otympliga produkter till dina kunder. Maxlast 50 kg.

 

Källa: Wellpapp guiden